Post by marpjulimipe on Feb 20, 2022 12:39:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Tas ir kā karakuģu pasaule, bet zem ūdens... bojājumi, uzbrukumi un spēle nav reāli zemūdeņu karā.
līdz nākamajai desmitgadei jūsu spēle būs populārākā spēļu veikalā, taču jums ir jāsniedz daudzi spēles atjauninājumi, jo tajā ir daudz kļūdu
Man ir divi lūgumi. 1. Kad es pārdodu zemūdeni un iegādājos to vēlreiz, es nesaņemu savu modernizēto zemūdeni. Tātad visi mani projekti, kredīti ir veltīgi. Lūdzu, mainiet sistēmu. 2. Vai ir iespējams izlaist spēli Microsoft Store? Es vēlos, lai datoru lietotāji varētu spēlēt šo spēli arī datorā!
Man neļautu jaunināt savu apakšsistēmu pēc 4 reizēm, kad mēģināju ar 93 procentiem paņemt visus savus rasējumus un monētu, ko biju ietaupījis ilgākā laika periodā, un esmu vīlies un noguris, mēģinot to darīt.
ļoti aizkavējusies, kad runa ir par augstu un ultra grafiku, kad tās zemā vai vidējā līmeņa citi kuģi no jums traucē vai nepārvietojas. Kad jūs palīdzat, tam ir nepieciešams mērķis, lai tas netiktu bloķēts, nevis bojājumi, un mērķēšana ir pārāk sarežģīta, un lielākā daļa apakšgrupu izlaiž vienu galveno torpu. vai vairāk, salīdzinot ar realitāti un izskatu, piemēram, paskatieties uz katru apakšgrupu, kurā ir vairāk galveno Torp palaišanas iekārtu, tad var palaist tikai vienu? un man jūsu AI ir salauzts vai tas ir sūdīgs (ja jums tāds ir), un remonta laiks ir tik lēns, nevis kā citām spēlēm.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP แอ็กชัน yorx
Šī spēle ir lieliska, un grafika ir ļoti forša. Mani draugi pastāstiet man par šo spēli pēc šīs spēles lejupielādes. Ja viņa spēlei man ir jāpiešķir 5 zvaigznes, jo nē. Iedomājos, ka kura spēle ir pieejama Play veikalā, man tik ļoti patīk labākā zemūdens spēle. spēļu veikals
Ja pievienotu kādu traku pielāgošanas daļu, lai katra zemūdene izskatītos savādāka nekā cita, vai vismaz daži krāsošanas darbi, tas būtu satriecošāk.
Man patīk šī spēle, tā ir ļoti stratēģiska attiecībā uz to, kā es manevrēšu ar savu apakšgrupu, šaujot ienaidniekus, kuriem viņi nevar pretuzbrukt, 😂 šauj un paslēpies
Spēle ir laba, vairāk karšu būs arī labas, daži pretpasākumi arī palīdzēs. Mainīt kaujas kombināciju jūs nevarat ņemt līdzi LVL 50 spēlētājus un subs ar LVL 30 spēlētājiem un LVL 20 subs. Ja ne, zvaigznes būs tikai 1 pret nulli
Máy Cưa.io Trò chơi điện tử zwu
Spēle PLAY IR LIELISKI. Viegli vadāmas zemūdenes. BŪTĪGS TRŪKUMS - REKLĀMA! REKLĀMAS! REKLĀMAS. Pēc katras cīņas, pēc katras jaunināšanas, pēc visa, ko esat izvēlējies, tiek rādīta 25 sekunžu reklāma. Nē f.f. pogu un TAS PAŠAS , TĀS PAŠAS , TĀS PAŠAS REKLĀMAS.
Jautri, un vēl nekas nav bijis jāmaksā par jaunināšanu vai tamlīdzīgi
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Hành động sns
izlabojiet kļūdu, kas radusies, ievadot spēli, un esiet nopietnāks, pievienojot vairāk satura. ja jūs veicat augstāk minētos punktus, es esmu gatavs jums piešķirt piecas zvaigznes
Šī spēle sākumā ir laba. Tad tas sāk apkrāpt jūs no uzvarām. Man bija palikuši 4 apakšgrupas, un tas man teica sakāvi pret vienu apakšgrupu. Zaudēt nebija iespējams. Bet tas man laupīja uzvaru. Izvairieties no spēles.
Koool
jūs varat atjaunināt raķetes pēc tam, kad ir ļoti grūti pieņemt lēmumu
Laba spēle. Bet sliktākā spēle. Pazaudēts projekts par 80%. Mēs esam spiesti spēlēt ar čempionu līgu, pat ja es esmu bronzas līga.. Ar ko sliktāk?? Nevar spēlēt vispār. Nekad nav bijušas labākas par krāsām. Konteineri nekad nav uzlabojuši lietas.. Vienkārši skumji...
Tā ir labākā spēle grafikas jomā, bet es to vairākas reizes pakaros un apstājas, lūdzu, izpētiet šo problēmu.
Spēle iesūcas ar piespiedu pievienošanu un puse spēlētāju vienkārši sēž un slēpjas... vai tas ir AI bot subs? Spēles laikā nav saziņas, kas ir nepatīkami ... ir jāatjaunina
Spēle ir jauka, bet izmanto azartspēļu sistēmu jaunināšanai un dārgu angāra slotu. Labāk uzspēlēšu wotb vēlreiz
Plusi: 1. Grafika ir lieliska. 2. Kopējā spēļu pieredze joprojām ir brīnišķīga. Mīnusi: 1. Šausmīga saskaņošanas sistēma. Kāpēc LVL 30 Tier III apakšgrupa vienmēr tika saskaņota ar LVL 45 (maksimālais LVL) Tier IV monstru? 2. Daudz krāpnieku. 3. Viņiem vispār nav ziņošanas par krāpnieku/sliktas uzvedības sistēmu. 4. Lai gan es jau izmantoju jaunāko versiju, ik pa laikam tiks parādīts atjaunināšanas uznirstošais logs, un to nevar aizvērt, nerestartējot spēli. Dažreiz tas notiek pat mača vidū.
* SĀKOTNĒJAIS ZIŅAS * Arkādes stila apakšcīņa ar misijām. ĪPAŠI JAUTRI! Bija pārsteigts, cik tas patiesībā bija jautri. Tagad esmu sajūsmā un neredzu, ka es pametu. * PĒC 3 MĒNEŠIEM VĒLĀK * - LIELS ATJAUNINĀJUMS DAUDZ JAUNU FUNKCIJU! Apskatīsim, kāda veida saturs ir iekļauts šajā atjauninājumā! Vērtējot, kamēr mēs runājam, sekojiet līdzi jaunumiem!
Spēle ir lieliska, bet grūta. Jauninājumi ir pārāk grūti, ja ir jāpaļaujas uz zeltu un atslēgām.Pielikumi, piemēram, torpēdas, moduļi, rasējumi, kāpēc mēs nevaram izmantot sudrabu, lai iegādātos to, ko vēlamies, tā vietā, lai paļautos uz konteineriem? Es arī ienīstu draugu pieprasījumu sistēmai, kurai ir jāizmanto kodi. Kad spēlējaties ar kādu, ar kuru vēlaties sazināties, kā zināt viņu kodus, ja vairs neredzat viņu? Mums vienkārši vajadzētu būt iespējai pieskarties viņu lietotājvārdam un skatīt viņu profilu. Un DM būtu jauki!!
Tiešām laba spēle. mazliet nokavēts, bet iesaistīts un jautrs.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Veiksmas jtd
Labāk būtu izmantot tiešsaistes un bezsaistes opciju, un jūs to varat pārslēgt galvenajā izvēlnē
grafika ir šausmīga, turklāt spēle ir lēna un garlaicīga kā spēles biedrs, iespējams, ka tas ir jālabo, pirms cilvēki sāk baudīt jūsu spēli
Varēja būt labāk, ja viņi ļautu izmantot sudrabus, lai iegādātos krājumus, ko izmantot kaujās.
Es nevaru izveidot savienojumu ar vecām spēlēm, kas ir savienotas pa e-pastu. Tas ir ļoti slikti, un es tur esmu iztērējis daudz naudas
Lieliska spēle varētu izmantot atvērtu pasauli, piemēram, pirātu mēri, lai padarītu to nedaudz jautrāku un sniegtu spēlētājam kaut ko citu darīt savā spēlē.
Šī spēle ir diezgan laba, bet kas man nepatīk spēlē Pievienojiet USS Arkansas Submarine 🥺
Lūdzu, palīdziet man, kāpēc es nevaru pacelt savu zemūdeni līdz ūdenim, mums ir jāatrodas zem ūdens, kamēr mēs spēlējam, bet vēlaties pacelties līdz ūdens līmenim, lūdzu, izlabojiet to
Šī spēle ir Pay-to-win.Zemūdeņu mehānisms ir neveiksmīgs.Garlaicīgs spēles gaita.Grūti nopelnīt resursus, piemēram, projektus apakšvienību jaunināšanai.
Man patīk spēle, tā ir lieliska doma. Es domāju, vai varat pievienot atjauninājumu, kur atrodaties zemūdenes izvēlnē un izvēlaties zemūdeni, kuru vēlaties iegādāties, vai varat pievienot, kur varat doties un apskatīt to no ūdens apakšas?
Es uzvaru, un tas avarē... Spēle sākas, un tā avarē, kuģi zaudē izturību, un es nesaņemu nekādus līdzekļus. Tas ir sūdīgi!!! Es tikai gribu to, ko jau esmu nopelnījis. Vai tas ir par daudz prasīt?!?! Katrā 2. vai 3. spēlē tas avarē. gandrīz nespēlējams.
Šīs spēles grafika ir izcila. Diemžēl šīs spēles temps salīdzinājumā ar PACIFIC WARS un/vai WORLD OF WARSHIPS ir tik lēns, ka cilvēki ļoti ātri zaudēs interesi par to. Arēnas ir jāatver, lai būtu vairāk vietas, lai pārvietotos mūsu zemūdens platformās. Maksimālajam apakštīklu ātrumam ir jābūt 4 reizes lielākam nekā pašlaik. Tagad tas ir kā 2 gliemeži, kas mēģina viens otru nogalināt.
Mērķa uztveršanas fid nedarbojas pret vienu sarkano apakšējo daļu. Lai cik sitienu tas dabūja, veselība nepasliktinājās. Varētu būt iespējama krāpšanās.
Patīk spēle, bet vai varat atjaunināt, lai es varētu spēlēt kā BattleShip, ja spēlējat bezsaistē ar robotprogrammatūru (mans savienojums ir vājš)
Pagaidām tā ir diezgan laba spēle, taču, lūdzu, pievienojiet iespēju uzaicināt mūsu draugus uz vestibiliem, lai mēs varētu spēlēt kopā
TIK ĻOTI JAUTRI, BET VAI JŪS VARĒTU PĀRVEIDOT ZELTU PĒC UZVARĒŠANAS CĪŅĀ, TAS BŪTU LIELISKI, BET SPĒLE IR ĪPAŠI JAUTRA, TĀ KĀ SPĒLE, KAS MAN BIJĀS, BET 10 REIZES JAUTKĀKA.
Spēle ir laba, līdz jūs tajā iekļūstat, izlīdzināšanas sistēma ir bojāta un tīri "gadījuma". Esmu atnesis premium, bet nevaru turpināt spēlēt, jo LVL sistēma ir kaitinoša
Tā patiešām ir laba spēle, es lūgtu veidotāju, lūdzu, izveidojiet dažas iespējas spēlēt bezsaistē, tas būtu daudz noderīgāk.
Lieliska spēle, taču tajā ir daudz iespēju uzlabojumiem, tāpēc par trim zvaigznēm vairāk karšu, vairāk apakšgrupu un vairāk zvaigžņu