Post by marpjulimipe on Feb 20, 2022 12:30:56 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több kulcsot kódol ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Legyen jobb mint a tömegközlekedési szimulátor
Jov lenne ha kicsivel to város lene Bene ..De azon kívül Király
Nem tudom rávenni az utasaimat, kérlek, meg tudod-e javítani a játékot, amivel állandóan játszottam, majd abbahagyom, és most újra akarok kezdeni vele játszani, de ezúttal nem működik
Jó amugy csak nehéz buszt szerezni
👎👎👎👎
Bus Simulator : Ultimate Simulacijske igre olnj
a játék jó, de dolgozni kell a célállomás parkolóján. nem működik. javítsd meg
Szép játék, de egy probléma a wi-fi használata, és néha nincs is
Régóta játszom, a grafikán lehetne újítani. A legfőbb baj az, hogy a buszokat nehéz irányítani. Lehetnének buszmegállók is
malydnem jó
Tök uncsi már vagy ötödszörre megyek végig ugyan azon az úton. A fogott meg, hogy van online játék de azért meg reklám kell fizetni! 2☆
Ez a játék fantasztikus, de mint mindenki más, én sem tudom leparkolni a buszt, kérlek javítsd ki ezt a problémát, mi értelme játszani ezzel a csodálatos szimulátorral, ha nem tudod leparkolni a buszt
A játék szórakoztató és valósághű. De van egy hiba, amely megakadályozta, hogy az utasok a terminálon le- vagy beszálljanak.
Szar nem bírok belépni a játékba
F.... Tele van reklámmal a játékban. És egyáltalán nem érdekes. Ugyanazok az útvonalak és ugyanazok a helyek. Nem tudom, hogy ez a játék 4+ csillagot kapott. Azt javaslom, válasszon másikat, és ne töltse le ezt a játékot.
3 csillagra értékelném. Először Oaklandben, amikor leparkolok a helyre, azt mondja, hogy tökéletesen parkoljak le, és helyesen parkoltam le, és ha már nem történik semmi, a busz csak ül, az utasok nem jönnek be a buszon, pedig kinyitottam az ajtót és a csomagtartót😤 meg tudnád oldani ezt a problémát, hogy befejezhessem a küldetéseket. A játék egyébként szórakoztató könnyű és jó 🙂
Nagyon💩🚾
Zombie Evolution: Idle Game Grand public qzc
Bus Simulator : Ultimate Szimulációs játékok nwfq
Ez nagyon só játék de az a baj Bene hogy minden Bene sok paja És ezen kéne javítsanak
Sok buszpályaudvar újult meg a legújabb frissítésben. Egyes buszmegállókban még akkor sem, ha megfelelően parkol a busz. Kérjük, javítsa ki ezt a hibát. A frissítés többi része nagyszerű. Kösz
Koncentráljon a parkolási kérdésre. Egyre kimerültebb az újra és újra próbálkozás után 🙄🙄🙄
Csuklós busz lehetne meg akár ikarus is jólenne minden tökjó a játék
Ez a játék nagyon jó és félelmetes, de azért adok rá két csillagot, mert amikor elkezdem az első küldetést és ideje befejezni. A sárga jelzésben parkolok, de mindig azt írja, hogy a park tökéletesen. Sokszor próbáltam. Még sokszor töröltem a játékot, majd újra letöltöttem, hogy ha működik, de nem megy. Sokszor parkolok, de még mindig nem működik. (KÉRJÜK, OLDJA MEG EZT A PROBLÉMÁT)
A játék nagyon jó, de vannak olyan területek, ahol a játék leállt, és a kezdőképernyőre vezet. Kérjük, javítsa ezt a hibát a frissítésben.
Bus Simulator : Ultimate Simulaatio qff
a buszmegállókat és az utakat is javítani kell
kiváló játék...adjon hozzá néhány funkciót, például bírságot a véletlen sérülésekre, és mutassa meg a kárszázalékot...és javítsa ki ezeket a károkat a szervízben némi pénz adásával (mint például az Euro Truck Simulator 2 PC játék) és javítsa a hangminőséget
Nem lenne rossz, ha több pálya lenne, és nem gyorsabban lehetne pénzt gyüjteni. 6000x el kell mennem stuttgartból Hamburgba hogy legyen pénzem egy másik útra majd
Ez a játék csodálatos, de frissítenie kell a játékot, új utakat, új terminált, új városokat, új buszokat kell tartania. És az indiai terminál nagyon rossz, kérem, oldja meg ezt
Imádom ezt a játékot, olyan vagyok, mint egy igazi buszban, aztán egy igazi sofőr HAHA. Szóval 4 csillagot adtam ennek a játéknak.
Szerintem a car ai-nek kicsit jobbnak kellene lennie, mintha csak beleütköznének, és a multiplayer ingyenes legyen, ez egy nagyon jó játék, kivéve a fenti dolgokat
Ez a játék nagyon szép, de ha helyesen parkolok, akkor egyáltalán nem parkol.
Csak Szeged Szombathely útvonal van? Hogyan lehet új utat bejárni?
Amikor elérem az úticélomat és leparkolom a zöldbe, akkor sem működik tökéletesen, még a buszt is tökéletesen leparkolom😐
szerintem teljesen jo
Éppen ma töltöttem le ezt a játékot, és nagyon tetszik, de más véleményekhez hasonlóan én is ugyanazzal a problémával állok szemben, amit még azután sem tudtam befejezni, hogy a buszt a lehető legjobban leparkoltam.
El megy
Amikor leparkolok egy étteremben vagy a pick and drop játékhoz, mondja azt, hogy park tökéletesen. Ezután mentse el és lépjen ki ismét nyissa meg a játékbusz tökéletesen leparkolt, és az utasok ki- vagy bemennek.