Post by marpjulimipe on Feb 20, 2022 12:24:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ luba administraatoripaneel ▞▞▞
▞▞▞ Super City 2022 version ▞▞▞
Kahju võitlusstseenis, kui keegi ründab mind, ma ei saa püsti, sest üks ma ei saa aru, kuidas tõusta 2 inimest ründavad mind, kui ma kukun maha, nii et ma ei saa üles tõusta ka siis, kui ma suren, see ei tule tagasi ma tagasi menüüsse
Hea mäng, üks asi, kuid lisage kloonimise võimsus, nagu Naruto, ja seal peaks olema selliseid autosid nagu ekstra live aitäh mdickie, teie ettevõte on tõesti tore, ma armastan kõiki mänge, mille ma alla laadisin, tänan teid veel kord.
Super City রোমাঞ্চকর fbe
Jäin kongi kinni, pidin kulutama 30 minutit, et ennast tappa, nii et ma sünnin nüüd uuesti. Olen praegu valusas olukorras, kuigi olen kangelane, mind tapavad kõik isegi teised kangelased
See on nii hea. Lisamise korral saate Interneti välja lülitada. Üks probleem on see, et vestlust pole
Suurepärane mäng, kuid kas saate teha rohkem mänge ja muuta ai vähem agressiivseks
See on ok, kuid ma andsin sellele ainult 1 tärni, sest nad hüppavad mind alati ja see jätab alati vahele ja jäi maha #fightyourownbattle #fight1on1
See on väga hea koomiksimäng. Kuid peate seda 3D-graafika abil täiustama
Hea mäng mulle meeldib, aga miks ikka öeldakse, et loo oma superkangelane, kui sa ikka ei saa, saad kasutada ainult tasuta tehtud ja saab neid muuta, aga mitte kõike muuta, ainult kehad ja liigutused ja riided , on ka üsna segadust tekitav teada, kes tegelane tegelikult on. Mul on liiga kuud aega aru saada, et šamaan on shizzam
Hea, aga suurepäraselt rumal... Nii et sa tegid tegelased nii *USKUMATUKS*😒 Ma ei talu neid tegelasi, nad pole lihtsalt DC ja MARVELi tegelased... Ma mõtlen, et ühel neist on nimed nagu "Supimees".👎 Aye, matD mate, ära muretse, mulle meeldivad sa ikka teised mängud... ah? Ära solvu, aga sa oled tegelaste jaoks halb mängutegija. Täiesti vabandust 👋
Vanglast väljumiseks kulub nii kaua aega ja S-i vajutamisel tekib plahvatuslik viga
Mulle meeldib mäng väga, põhjus miks ei anna oma mängule 5 tärni, sest mulle ei meeldi mõte, et tegelane ei saa oma mõlemat kätt kasutada
Mäng on ok, kuid juhtnupud on minu jaoks liiga veidrad
Hea mäng väga huvitav mäng, ainus probleem on see, et te peaksite meie tegelaskuju rääkima panema, kui te seda teete, siis hindan teid 5 tärniga
Lep's World Trò chơi điện tử vphj
Nõustun nyhlega, kas saate teha koostööd Henry stickminiga ja lisada ka sõbralikku tulekahju ja alla, kuid mitte välja btw vinge mäng!
palun lisage uued superjõu uued kostüümid, värskendage seda mängu uued käigud
See mäng on lõbus, kuid igav, selle uuendamiseks peate kasutama raha ja ma olen alles laps, ma pole piisavalt vana, et omada kontot, mulle meeldib see mäng, kuid soovin, et see võiks rohkem huvi pakkuda. Olen 14-aastane on kurb, et ma ei saa seda uuendada kõigi aegade tugevaimaks inimeseks, kellest oleksin olnud mängu kiireim tugevaim ja karmim
Kangelasi ja asju on tore valida, kuid mängus pole midagi teha Pls lisage missioone ja suhtlemist teiste inimestega ning ülesandeid ja sõbraloendit inimestele, kes mängu mängivad, saavad seal sõpradega mängida pls
Mulle meeldib, kuidas mäng kulgeb, see annab rõõmu mõnele koldele
See mäng mulle meeldib, kuid ma ei saa anda oma mängijale oma jõudu
See on hea mäng, kuid sellel pole tagalugu, see on lihtsalt juhuslik ja te ei saa luua oma kangelast ainult siis, kui lähete tuppa, palun parandage see
Väga lõbus kogemus, mul on siiski ettepanek, miks mitte lisada jõudu, et varastada teiste mutantide võimeid.
Super City Приключенски uai
Lisage mängu helitugevuse juhtimise võimalus
Multikas on jube ja igav ja kaklused on igavad ja kangelaste nimedel polegi pärisnimesid 😣
Suht hea, natuke halb, mõlemal juhul arvan, et peaksite mängu alla laadima, kuid olge IGAL AJAL UUES PIIRKONNAS LÄHED REKLAAMIDE KOGU! HASTA LA WAGO!
see on hea aga mängida saab ainult 7 päeva ja kui proovid seda avada siis näitab kahjuks superlinn peatus miks see nii juhtub 😐️😐️😠😠
Mulle isiklikult meeldib see mäng, see on väga tore, kuid see oleks palju parem, kui sul oleks rohkem kui üks inimene kaasmängijana ja kui seal oleks tiibade ja sabaga supermängijaid, siis see on selline uuendus, mida inimesed vajavad ja sa ei lisaks vett, see oleks. lahe ja ka d võime seda kõike teleportida oleks tore järgmises värskenduses
Parim mäng
Ma armastan seda mängu väga, superkangelased on lahedad, toredad, see on pigem hea mäng, kui et peaksite lisama rohkem võimeid, nagu kadumine ja ilmumine. ja ma arvan, et "CLAWS" peaks suutma oma küünised sisse võtta ja uuesti välja tooma, sest see oleks suurepärane, kui te seda teeksite, ja ma arvan, et thundor peaks suutma oma haamrist valgustuse vallandada. Ja ma arvan, et peaksite mängu lisama autod, jalgrattad. Kui see kõik tehtud on, ohh!!!!!!! See mäng saab olema fantastiline...
Tere, mäng on suurepärane, kuid mul on ostmisega probleeme, kuna ostsin mängust midagi, kuid pärast selle eest maksmist on see endiselt tavaline superlinn, raiskasin seal oma raha, nii et palun ostke see tasuta, sest millegi ostmine on nii kohutav sellel mängul!
Jah, hea mäng, kuid palun lisage sellesse ja kõigisse tulnukate ümberkujundamisse ben10
Paljudel inimestel on see mäng igav ja mul on sulle palju taotlusi, MDickie, miks sa seda ei värskenda ja paljud inimesed on olnud vihased ja tüütud. Soovin, et oleks kohalik mitme mängijaga mäng ja parandaks paljusid nimi, miks kapteni nimi Ameerika on patrioot paranda see kohe 😠 niiii palju mänge kas sa ei värskenda, siis uuenda, kui oled juba näinud, kuidas mu sõnum seda parandab ja muud sinu mängu
Ma paneksin 5 tärni, kui nad annaksid rohkem inimesi ja volitusi. Kuid see on suurepärane mäng, isegi kui seal on palju reklaame.
Peaksite oma taset tõstma ja loobuma mitme mängijaga mängust
Ma armastan seda mängu, kuid nüüd kustutati see ootamatult minu rakendustest ja ma läksin uuemale versioonile juba ammu ning nüüd proovin oma ostu taastada ja see keelab mind!Ma oleksin andnud 5 tärni, kuid iga kord, kui ma mängu avan, see avaneb ja hangub, ma ei tea, kas see on minu telefon või mäng
See mäng on hullumeelne, ma surin nagu see. Sellel mängul pole midagi teha, ärge laadige seda mängu alla.😞😡
Super City Seikkailu btb
Miks ma ei saanud käigukomplekte, kostüüme jne redigeerida. Viimati kui selle alla laadisin, oli see minu telefoni parim võrguühenduseta mäng. Ma tegelikult veetsin kogu oma aja teie mängudega, eriti selle mänguga, kuid mul oli kiire, nii et desinstallisin selle ja tahan seda nüüd uuesti mängida, kuid järsku muutus mäng samamoodi nagu teie teised mängud. brh, palun pange tähele. see ülevaade ja loodan, et parandate selle, õnnistage loojaid
See mäng on tore, kuid kas saate teha vampiirimängu nagu ekstra live, välja arvatud zombi asemel vampiir
Hea mäng, kuid kangelaste kostüümid ei ole samad, mis filmis, linn vajab uuendust, inimesed peaksid saama seda igal alal pöörata, päeval ja öösel peaksid kangelased lendama kosmosesse, lennujaama jne.
Juhtseade ei tööta korralikult
See mäng on väga fantastiline Mulle meeldib see väga, et me võime tappa kedagi ja lõigata tal pea jalg käsi MBD ke luua väga head on head tüüpi relvi ja saame luua käsitsi retseptidega jahvatatud retsepte
Hea mäng ja ma arvan, et see on palju enamat kui hea, et saan minecraftis last teha ja muidu on ko natuke häbelik ja mul on suurepärane yuotuber nagu hea sõber, kes on hea asi tema jaoks ja ta on hea inimene, kuid ma ei taha olla osa sõnast LATED sõna sõnale ja teised sõnad kan o nga ei sobi tüdrukutele ega midagi muud peale im or dare you mõelda, et sa oma karjääris on natuke liiga hilja, kui 23-23-aastaselt on suurepärane aeg
Olen og alates 2014. aastast. See on hea mäng, kuid vajab värskendamist, muutke see võrgus, kus on ühendatud ruumid, mis lisavad ka rohkem jõude.
Ma laadisin alla ainult tegelaskuju loomiseks, et teada saada, et see on TASULINE MÄNG!! See mäng on nõme
Mäng oleks olnud parim, kui ainult kõikidel superkangelastel ja kurikaeltel oleks olnud oma pärisnimi ja volitused ning lisaks oleks kõik maailma kangelased ja kurikaelad järgmisse värskendusse lisatud ja see oleks kõigi aegade parim mäng, palun ma loodan, et teete seda aitäh
See on nii suurepärane mäng, kuid minu arvates vajab see salvestamise pesasid, sest ma just mängisin mängu ja vajutasin uut mängu ja tegin uue tegelase ning mu esimest tehtud tegelast polnud enam seal, kui vajutasin loendurile teda polnud seal kuid ta oli mängus NCP, nii et palun lisage salvestuspesad ja palun lisage võrgurežiim mobiilse andmeside ja wifi kasutajatele
See on lõbus ja vinge, kuid mõnikord on reklaamides, kui ma magan, ja kui ma lähen teise piirkonda, on reklaamipaus, öeldakse ja siis ilmub lisa, see tüütab mind