Post by marpjulimipe on Feb 20, 2022 12:18:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Тази игра беше добра, докато нямате повече дрехи за стил. Нуждаете се от нов грим за дрехи и предизвикателства. Просто става скучно
Доста забавна игра, начин за много добавки, но геймплеят го компенсира
Аз лично смятам, че тази игра е наред, не е толкова страхотна, но е страхотно да вземеш тези красиви рокли и да обличаш героя си, но това вероятно е най-добрата част, защото за да получиш роклите, трябва да гледаш добавки и за да получиш нещо трябва да гледате добавка, има някои неща, за които нямате нужда от добавки, но е като повечето от най-красивите неща, които трябва да гледате и добавянето е малко разочароващо
[ това е играта е следващото ниво
Обичам го, защото ми харесва, че можете да направите своя собствен герой облекло
Смешно количество реклами
Добра игра, страхотна графика и малко изостава в началото, но става по-добра
Това е много лоша игра Не харесвам тази игра тази игра е много скучна, затова й давам 1 звезда😒😒😒😞😞
😐
Лошо просто лошо
Харесвам тази игра, но има толкова много реклами и няма много безплатни неща, и вие гледате реклами, също получавате повечето неща, така че деинсталирах тази игра, оценявам тази игра 3/5
Ех добре е.
това е просто приложение, което има повече реклами от игра😒
Към много реклами
Vlinder Story: Dress up games Grand public ropt
Vlinder Story: Dress up games Alkalmi pur
Не ми позволява да избирам тъмни кожи и това е просто тъпо според мен.
Твърде много реклами, единствената причина, поради която има много отзиви с 5 звезди, е, че те ви казват, ако му дадете 5 звезди, можете да получите по-ексклузивни тоалети
Само една звезда, защото е добър с можете да проектирате, но на много реклами ми каза да оценя, когато дори не съм играл още! Мразя това, деинсталирам го чао xxx <3 обичам всички, пазете се!
Тази игра е забавна за игра, но единственото нещо, което не е наред, е, че ви дава 3 цвята на кожата. Това всъщност не е проблемът, истинският проблем е, че избирам черния/кафяв оптиан и ми даде бял модел. 2021 г. е, защо чернокожите и кафявите хора не могат да получат повече представителство. Избирам черния модел, а той ми дава бяло. Защо?
Bubble Shooter Εύκολα mxp
Обичам аватара си, защото тя е момиче и все още обичам тази игра толкова много, че е толкова добра и е толкова готина, че се чудя кой е направил това е най-доброто. Обичам да правя прически и обичам да правя неща, въпреки че правя само моите кукли и ние дори не е нужно да бъдете с грима след това, толкова готино, страхотно готино, чудя се кой е направил това е най-добрият залог тази игра тази игра е най-яката игра на планетата
Замръзва в самото начало на играта.
За много добавки и погледите са кръстосани, освен че играта е наистина забавна!!!!!!!!
💖💖
Не съм го играл отдавна, но ме впечатли.
Ех, с времето става скучно
Това всъщност е добра игра. Много е забавно, НО рекламите ме побъркват. ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ.
Vlinder Story: игра-одевалка Казуальные nur
Сладка игра за обличане и грим, но без сюжет е скучна след един или два кръга
Имам две, защото мога да правя само едно нещо и след това ме отвежда в магазина за приложения
Хубаво, но многотттттттт реклами
Тази игра е добра и е забавна, но има твърде много реклами, една минута търсите рокля или коса без реклами, а след това просто изскача реклама, дори когато понякога докоснете рокля без реклами и все пак ви дава реклама дори Знайте, че тази игра е забавна игра, ако рекламите не могат да се появяват на всеки 30 секунди, това би било чудесно. Както и да е, няма да деинсталирам, защото харесвам тази игра, но просто трябва да спра да изостава и да няма реклами на всеки 30 секунди
Обикновено изобщо нямам нищо против рекламите. Но дори не играете играта за 60 секунди и тук идва 30-секундна реклама. Не е голяма работа. 30 секунди по-късно и още една реклама. Разбирам, че хората трябва да правят парите си по някакъв начин, просто не мисля, че досадните клиенти с реклама на всеки 47 секунди е начинът да го направят. Деинсталиран.
МНОГО МНОГО РЕКЛАМИ 🙄😠